Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 maart 2023
Agenda
Active

Paascreaties maken bij Pand 17

Geplaatst op: 18 maart 2023

Ben je graag creatief bezig en ontmoet je graag mensen uit jouw straat, wijk of omgeving? Kom dan maandagmiddag 27 maart van 14.30 – 16.00 uur naar Pand 17 in Vollenhove voor een speciaal paasatelier. Samen gaan we dan aan de slag met een mooie decoratie voor Pasen. Dit atelier is bedoeld voor volwassenen én deelname is helemaal gratis.

Al een aantal jaar organiseert Pand 17 creatieve momenten voor nop voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit Vollenhove en omstreken. Daar zijn sinds het begin van dit jaar ook creatieve ateliers voor volwassenen aan toegevoegd. Elke maand wordt er op maandagmiddag van 14.30 – 16.00 uur een nieuwe workshop georganiseerd. Daarin kun je je creativiteit kwijt onder leiding van twee enthousiaste vrijwilligers.

Neem ook deel aan deze creatieve ateliers. Iedereen uit Vollenhove en omgeving is meer dan welkom. Voor elk atelier wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam, herbruikbaar of restmateriaal. Voor het speciale paasatelier ga je aan de slag met materialen uit de natuur, zoals boomschijven, mos, takken, maar ook tulpen en natuurlijk paaseitjes.

Vind je het leuk om iets moois te maken én onder de mensen te zijn, schroom niet en doe mee. Je kunt je opgeven via info@pand-17.nl. Deelname kost je niets.

Pand 17 is een plek om te werken, mensen te ontmoeten en plezier te hebben tijdens gratis activiteiten en workshops. Elke dag gaan hier mensen aan de slag met hun toekomst, letterlijk en figuurlijk. Ze werken onder meer aan werkritme, komen onder de mensen en leren onze cultuur beter kennen. Deze locatie vervult inmiddels een waardevolle taak voor veel mensen uit de regio. Met creatieve ateliers voor jong en oud brengt Pand 17 graag mensen samen op een gezellige manier en in een ontspannen sfeer. Pand 17 wil van betekenis zijn voor anderen en de maatschappij. Voor haar activiteiten zoekt Pand 17 dan ook graag de verbinding met een buurt of wijk. Zo zorg je namelijk samen voor ieders leefomgeving.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra