Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 maart 2023
Agenda
Active

Mannenkoor ‘IJsselmond’ in Mariakerk

Geplaatst op: 18 maart 2023

Foto: Nick van Dokkumburg

Gereformeerd Mannenkoor ‘IJsselmond’ uit Hasselt o.l.v. dirigent Marinus ten Napel geeft zaterdag 1 april een concert in het licht van Pasen. Er is gekozen voor een programma dat past bij de lijdensweek. De liederen die gezongen worden zullen in het teken staan van het lijden en sterven én De opstanding van onze Here Jezus Christus.

Dit komt onder andere naar voren in een speciale uitvoering van bekende liederen zoals : “t is Middernacht”, “Rots der Eeuwen”, “Ik wil zingen van mijn Heiland”, “Maranatha” en “In His Love”. Samenzang zal een belangrijk onderdeel vormen in het programma. De begeleiding zal in handen liggen van: Vera Paarhuis – viool, Erik Hofstede – orgel en Gerard Zoer – piano.

Het concert begint om 20:00 uur in de Mariakerk, Bisschopstraat 32 in Vollenhove. De zaal is open vanaf 19:30 uur. De toegang is vrij en na afloop is er bij de uitgang een collecte.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra