Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
6 mei 2024
Agenda
Active

Pand 17 nieuw verkooppunt Venose vlaggen

Geplaatst op: 15 april 2023

Op zoek naar een echte Venose hijsvlag, bootvlag, gevelvlag, vlaggenlijn of wimpel? Dan kun je vanaf nu terecht bij Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17A in Vollenhove.

Nieuw verkooppunt

De Belangenvereniging Vollenhove Stad (BVVS) was op zoek naar een nieuw verkooppunt voor haar uitgebreide collectie van Venose vlaggen. In Pand 17 vond ze niet alleen een praktisch, maar ook waardevol verkooppunt.

‘Als BVVS waren we op zoek naar een verkooppunt voor de Venose vlaggen en Pand 17 zoekt naar verbinding met inwoners van Vollenhove. Dat laatste vinden we als belangenvereniging ook belangrijk. We zijn er voor onze inwoners én voor iedereen die hier aan het werk is. Door deze samenwerking helpen we elkaar een handje. Breng eens een bezoek aan Pand 17 of neem deel aan de activiteiten die ze organiseren. Dat is gegarandeerd een betekenisvolle ervaring als je iets voor je medemens en mede-Venose wilt betekenen’, aldus Gert Winter van de BVVS.

Pand 17

Els Dikken van Stichting JY: ‘Pand 17 is een plek waar mensen letterlijk en figuurlijk kunnen werken aan hun toekomst. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen, met of zonder hulpvraag en zeker als je iets wilt betekenen voor je medemens en omgeving.’

‘Als verkooppunt zijn we voor iedereen in Vollenhove dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Voor mensen die werken bij Pand 17 zijn zowel de verkoop van vlaggen als de sociale contacten een positieve en waardevolle aanvulling voor hun ontwikkeling.’

Wil je graag een vlag kopen, dan kun je gewoon binnenlopen bij Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17A. Je bent altijd welkom. De deur is open van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 16.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 12.30 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra