Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
24 april 2024
Agenda
Active

Vermaak voor jong en oud tijdens Oldtimer Festival

Geplaatst op: 20 mei 2023

Fotoserie: Nick van Dokkumburg

Het Oldtimer Festival Vollenhove werd vandaag gehouden op Vakantiepark ’t Akkertien. Het festival bood een gezellige braderie en rommelmarkt, evenals een show van oude tractoren, brommers, motoren, oldtimers en woonwagens. Ook vond de Oldtimer Trekkertrek plaats, met speaker Karl Vos, en konden bezoekers genieten van rondvaarten met de oude botter VN66.

De muzikale omlijsting lag in handen van Wim Louvet en het Vollenhoofsch Visserskoor. Voor kinderen was er een trekkerbaan en springkussen. Bezoekers konden tevens gratis gebruikmaken van de Lanz-Bulldog Express voor een rondrit, en het Lanz-Bulldog Museum was deze dag gratis toegankelijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra