Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Uitslagen PSV

Geplaatst op: 22 mei 2023

Tijdens dit Hemelvaartsweekend wordt er traditiegetrouw gesprongen in Wanneperveen. Dennis Bijma kwam hier aan de start met zijn pony Magnum in de klasse 90 cm – DE én in de 100 cm – CDE. Beide keren leverde de foutloze parcoursen een mooie 2e prijs op!

Jade Koch reed ook in Wanneperveen met haar pony Windhoek Antoinette. In de klasse 40 cm – ABC reed ze naar een mooie 2e plek.

Vera Rook kwam aan de start in Emmeloord in de klasse B dressuur met haar paard Neverland. Een keurige proef leverde 190,5 punten en een mooie 2e prijs op.

Jade reisde zondag af naar Joure voor een dressuurwedstrijd. En niet voor niets stond ze vroeg op! In de klasse B – ABC werden 204,5 en 205 punten bij elkaar gereden. Deze punten waren goed respectievelijk een 2e en een 1e prijs!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra