Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 mei 2024
Agenda
Active

Ben je student/scholier en/of beschikbaar voor parttime werk?

Geplaatst op: 16 juni 2023

(Adv.) Ben jij student/scholier en/of beschikbaar voor parttime werk? Doe jij een technische opleiding of ben je handig met je handen? Wij zijn op zoek naar jou! Word onderdeel van ons team in de werkplaats bij W2 Support in Genemuiden.

Als verantwoordelijke voor het werkterrein zorg je ervoor dat het terrein netjes blijft, dit kan doordeweeks overdag maar ook in de avonduren en op zaterdag. Je hebt de mogelijkheid om op vrije (school)dagen met ons team mee te gaan op klus. Enige kennis van timmerwerk en machines is mooi meegenomen! Het hebben van een heftruckrijbewijs is handig, maar niet noodzakelijk. Heb je geen certificaat maar ben je wel bereid om deze te halen? Dan helpen wij jou hier graag bij.

 Als handige parttime collega bieden wij jou de mogelijkheid om onze werkplaats flexibel te beheren (doordeweeks overdag, zaterdag en in de avonduren). Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris dat past bij je leeftijd en ervaring. Je werkzaamheden variëren van timmerwerk in de werkplaats en het klaarleggen van orders tot het ordelijk houden van het werkterrein.

Heb je interesse in deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Marouscha (marouscha@w2support.com of 038 – 30 30 315). Uiteraard kun je ook bij Marouscha terecht voor vragen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra