Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
7 mei 2024
Agenda
Active

Uitslagen PSV

Geplaatst op: 16 oktober 2023

Anouk Vermue op het podium

Ilona Altena kwam afgelopen vrijdagavond aan de start in de klasse M1 – DE. Met haar pony Sylvester reisde ze af naar Kampen. Met 198 en 189,5 punten werd ze mooi twee keer 1e.

Voor Jolijn Koch was afgelopen weekend een top weekend. Maar liefst vier maal een 1e prijs mee naar huis nemen in 1 weekend! Op zaterdag werd Jolijn twee keer 1e tijdens de dressuurwedstrijd in Steenwijkerwold (klasse B- DE, 197,5 en 198 punten). Op zondag werd er in Sonnega gesprongen, ook hier dus twee maal 1e in de klasse 80 cm – DE (76 en 78 stijlpunten). Dit alles samen met haar pony Moogy Woogy Prescott.

Jade Koch kwam aan de start in de klasse 50 cm – ABC met haar pony Migchelshoeve’s Olva. In het tweede parcours mocht ze een 1e prijs mee naar huis nemen met 75 punten voor de stijl.

Martine Bijma kwam aan de start in Steenwijkerwold met haar pony Ontario’s Samantha. In de klasse L2 werd een mooie 3e prijs in de wacht gesleept. Martine reed naar een resultaat van 192,5 punten.

Anouk Vermue hoorde op vrijdagavond dat ze op zaterdag nog aan de start kon komen in Hattem tijdens de Molencaten Ruiterdag. Een eventing wedstrijd, dit keer zonder een dressuurproef. Na een foutloos springparcours én een foutloze cross mocht ze 3e prijs mee naar huis nemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra