Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
4 mei 2024
Agenda
Active

Contour Bedden maakt winnaars bekend van raadactie op Biestemerk

Geplaatst op: 9 november 2023

(Adv.) Hoeveel springveren zitten er in de vaas? Dat was de raadactie die Contour Bedden hield tijdens Biestemerk, om zijn nieuwe huisstijl en website te vieren. Vele bezoekers deden een poging om het juiste aantal (111) te raden. Henk Leusink en Jenny Brouwer zaten daar het dichtst bij, met respectievelijk 110 en 112. Na loting werd Henk tot winnaar uitgeroepen. Hij kreeg 2 matrassen van Contour Bedden.

Maar ook de nummers 2 en 3 ontvingen mooie prijzen. Jenny kreeg niet alleen een hoofdkussen naar keuze cadeau, maar ook een dekbedovertrek én korting bij aanschaf van een set matrassen. Aart Last werd de nummer 3. Hij schatte het aantal veren op 115. Hij mocht een hoofdkussen uitkiezen.

Metamorfose

Contour Bedden onderging de afgelopen periode een flinke metamorfose. De Genemuider slaapspeciaalzaak kreeg niet alleen een nieuw logo en nieuwe huisstijl, maar gaf ook zijn website een upgrade. Eigenaar Jacob Bakker presenteerde de nieuwe bedrijfslook en site tijdens Biestemerk. Veel mensen kwamen op deze dag een kijkje nemen en ontdekten dat Contour Bedden veel meer te bieden heeft dan alleen een goed bed of matras.

Jacob: “Van de buitenkant lijkt het misschien een kleine winkel, maar we hebben niet veel nodig om het goed te doen. In 4 stappen werken we toe naar slaapgeluk. We beginnen met een slaapgedraganalyse, waarbij we slaapstoringen in kaart brengen. Daarna kun je meteen zelf ervaren hoe onze unieke matrassen en boxsprings zorgen voor een juiste lighouding, dankzij voelbare comfortzones. We stellen vervolgens het juiste bedsysteem samen en bieden blijvende nazorg voor slaapgeluk.”

Iedere prijsklasse

Bij dat samenstellen van het juiste bedsysteem hebben klanten ook nog eens keuze uit vele modellen, kleuren en maatvoeringen. Bij Contour Bedden vind je matrassen, bedden en hoofdkussens in iedere prijsklasse. Bijvoorbeeld boxsprings vanaf 1.995 euro en matrassen vanaf 499 euro. Ook is er een aparte collectie kindermatrassen vanaf 149 euro.

Vrijblijvende afspraak

Wie ook het gevoel heeft nooit echt uitgerust wakker te worden, of zelfs met (pijn)klachten ontwaakt, is van harte welkom bij Contour Bedden. “Om tot goede nachtrust te komen, hoef je niet ver te reizen”, legt Jacob uit. “Daarvoor kunnen mensen een vrijblijvend adviesgesprek inplannen op onze site; van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 tot 21.00 uur. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra