Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 april 2024
Agenda
Active

Kinderkledingbeurs in Blokzijl

Geplaatst op: 19 januari 2024

Februari is vaak de maand dat er al weer wordt uitgekeken naar het voorjaar en dat de kledingkasten langzaam overgaan op nieuwe kleding voor het volgende seizoen. Daarom wordt er in Blokzijl op vrijdag 2 februari de Kinderkledingbeurs georganiseerd.

Tijdens deze eerste editie van de beurs in Blokzijl wordt er veel tweedehandskleding aangeboden voor mooie scherpe prijsjes! Naast kleding worden er ook schoenen, speelgoed, babyartikelen en spelletjes aangeboden. De maten die beschikbaar worden gesteld lopen van maat 50 t /m maat 176.

De kleding is ingezameld en wordt aangeboden door diverse verkopers van rondom Blokzijl. Zij ontvangen een percentage van de totale verkopen die op hun verkoopnummer wordt gedaan. De organisatie zal een percentage ontvangen voor de gemaakte kosten. De kleding die niet wordt verkocht kan weer worden opgehaald door de verkoper of wordt gedoneerd aan de POP-UP van Stichting JY. Dit is een winkel op wielen vol met mooie tweedehandskleding en nieuwe kleding. Deze rijdende shop is er voor iedereen met een kleine beurs.

Tijdens de avond krijg je een tas van ons om te gebruiken tijdens het shoppen. Een eigen tas meenemen is niet toegestaan. Gelieve geen kinderen in wandelwagens/buggy’s meenemen.

Dus neem op vrijdag 2 februari je zus, vriendin of buurvrouw mee naar ‘De Ploats’ in Blokzijl en scoor van 19:00-21:00 de mooiste merkkleding, speelgoed of babyartikelen voor de kleinste prijsjes. Tot dan!

Kijk voor meer informatie op Facebook: Kinderkledingbeurs Blokzijl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra