Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
6 mei 2024
Agenda
Active

Clubkampioenen bij PSV

Geplaatst op: 8 april 2024

Jade Koch, Saar Drogt, Marijke Lok.

Afgelopen weekend waren de clubkampioenschappen. Dit jaar werden deze voor het eerst verreden in de mooie grote buitenbaan.

Vrijdagavond werd er gesprongen, iedereen kwam aan de start over twee parcoursen. Saar Drogt kwam als eerste aan de start met haar pony Windhoek’s Antoinette in de bixie klassse. Zaterdag reed Saar een mooie dressuurproef. Met deze beide resultaten mag zij zich Bixie-talent 2024 noemen!

Bij de paarden ging de titel ‘Clubkampioen springen paarden’ naar Mirthe Spans met haar paard Naloma. Een tweede prijs was er hier voor Marijke Lok met Dolce Vita.

Bij de pony’s ging de titel ‘Clubkampioen springen pony’s’ naar Ilse de Vries met haar pony Sep. Tweede werd hier Jade Koch met haar pony Migchelhoeve’s Olva.

Zaterdag werd er dressuur gereden. De paarden kwamen eerst aan de start. De titel ‘Clubkampioen dressuur paarden’ ging naar Whendy Weijs met Danville Z. Tweede werd Noah Naberman met Denver. Een derde prijs was er voor Dianne Romkes met Phoenix. Vera Rook mocht een vierde prijs in ontvangst nemen met haar paard Neverland.

’s Middags was het de beurt aan de pony’s. Na een spannende strijd waarbij de punten dicht bij elkaar lagen mocht Jade Koch met haar pony Migchelshoeve’s Olva de titel ‘Clubkampioen dressuur pony’s’ in ontvangst nemen. Tweede werd hier Isa Bredewout met haar pony Karlito. Ilona Altena mocht de derde prijs in ontvangst nemen met haar pony Sylvester.

Nadat alle prijzen bekend waren konden ook de beide titels voor ‘Algemeen clubkampioen’ uitgereikt worden. Bij de paarden werd deze gewonnen door Marijke Lok met haar paard Dolce Vita. Bij de pony’s ging Jade Koch met Migchelshoeve’s Olva er met de titel vandoor.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra