Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
7 mei 2024
Agenda
Active

Het regent kampioenen bij VVSA

Geplaatst op: 22 april 2024

rechts: Marissa (trainer/coach), Romee, Zoe, Lynn, Charlotte en Eline (trainer)

(Ingezonden) Op zaterdag 13 april was het dan zover. De laatste wedstrijddag was aangebroken en er konden maar liefst 6 teams van de 11 teams binnen de CMV en ABC-jeugd kampioen worden. Een spannende dag dus voor VVSA! Uiteindelijk werden er vier teams kampioen en werden er ook nog vier teams 2de. Wat hebben alle teams het goed gedaan! Een topprestatie hebben ze neergezet!

Het seizoen verliep goed. Af en toe wat foutjes hier en daar. Met hun vieren probeerden ze alle ballen op te vangen, dat ging super. Ze werden goed aangemoedigd door vrienden en familieleden van deze topsporters! Op 13 april moesten er nog 3 wedstrijden gespeeld worden. Ze stonden gelijk met het andere VVSA team en moesten er nog vol voor gaan. Het waren 3 spannende wedstrijden! Gelukkig werden de eerste 2 wedstrijden gewonnen. De derde wedstrijd moesten ze tegen het andere VVSA team.  Het was een spannende wedstrijd waarin ze eerst achter ook nog achterstonden. Na een paar mooie opslagen en goed de hoekjes opgezocht te hebben om de bal heen te gooien, is het ze gelukt om het kampioenschap binnen te halen met 21-20. Super goed gespeeld toppers!

Linde, Milou, Fennah, Kènya, Elise, Gerdin (coach)

De meiden van N4-2 (hierboven) hebben afgelopen seizoen keihard gewerkt, tijdens de trainingen onder leiding van Lizzy en Lieke. De start van het seizoen begon al goed met het winnen van alle wedstrijden met 4-0. Dit heeft het team mooi vast weten te houden met als resultaat dat ze maar één wedstrijd verloren hebben en al voor het einde van het seizoen duidelijk was dat ze kampioen waren! De wedstrijden stonden bol van vrolijkheid, elkaar aanmoedigen en fanatiek bezig zijn. Top gedaan, dames!

Nicole (coach), Ellen (trainer), Isze, Mirte, Jill, Isa, Petra (trainer) en Wouter (trainer)

De 4 meiden van N5-2 waren deze competitie goed in vorm. Alle vier lieten ze zien dat ze de volleybaltechnieken meer en meer gaan beheersen. De meeste ballen wisten ze op te vangen met een nette pass, waardoor het 3x overspelen erg goed verliep. Dit levert op dit niveau bonuspunten op waardoor ze bijna alle wedstrijden wisten te winnen. De kans op kampioenschap was afgelopen zaterdag dan ook groot maar er volgden nog wel 2 pittige wedstrijden. Het werd even spannend toen 1 speelster in de eerste set geblesseerd raakte, maar gelukkig wisten de andere 3 meiden dit heel goed op te lossen. Gelukkig waren ze in set 2 weer compleet. Aangemoedigd door al het publiek gingen ze er vol voor. En met resultaat want ook deze dag wisten ze de sets te winnen en mochten ze het kampioenschap vieren.

Het meisjes volleybalteam C3 uit Vollenhove is na een spannende kampioenschapswedstrijd bij SVI in Zwolle kampioen van de 2e Klasse geworden.

VVSA MC3 zou aan 2 gewonnen sets voldoende hebben om bovenaan te eindigen. Na een bijzondere spannende wedstrijd tegen SVI, welke ook kampioen had kunnen worden, werd de strijd gewonnen door het team van VVSA, stand: 3 – 2. De ontlading bij het team was na de winst groot, maar de grootste ontlading was misschien wel bij de vele supporters die allemaal waren meegereisd en het team geweldig hebben ondersteund.

Na de wedstrijd zijn de speelsters:  Mara, Elin, Liz, Hong Ge, Ilse, Kristel en Lisa samen met de begeleiders Jaap en Marije gehuldigd met een grote beker en een mooi kampioensshirt. Met dank aan de sponsor BonoTraffics.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra