Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Zonnig en gezellig defilé aan Monnikenweg voor 700 wandelaars

Geplaatst op: 6 juni 2024

foto: Jan van Kleef

Net als voorgaande jaren bereikten donderdagavond ongeveer 700 mensen de finish van de traditionele avondvierdaagse. Sinds maandag konden schoolkinderen en andere wandelaars iedere avond een mooie route door de regio afleggen. Donderdag was het defilé aan de Monnikenweg.

De organisatie bedankte in het bijzonder Ria van Eerde voor haar jarenlange inzet. Ze nam vanavond afscheid als vrijwilliger en heeft zich meer dan 25 jaar ingezet voor de Vierdaagse in Sint Jansklooster. SDG en het Beltiger korps Excelsior zorgden voor de feestelijke muzikale omlijsting.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra