Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Snuffelen op de vrijmarkt in Vollenhove

Geplaatst op: 7 juni 2024

foto: Johan Vis

Kleding, speelgoed, antiek: de jaarlijkse vrijmarkt van Vollenhove komt er weer aan op zaterdag 29 juni. Op de markt, welke al een aantal jaren plaatsvindt op de parkeerplaats voor Zalencentrum De Burght, kan van alles worden gekocht en verkocht. 

‘‘Heb je de lenteschoonmaak gemist en wil je nu eindelijk die schuur opruimen? Of ben je juist op zoek naar nieuwe spullen voor de vakantie? Onze jaarlijkse vrijmarkt is de perfecte gelegenheid om ruimte te maken of nieuwe schatten te vinden’’, aldus de organiserende Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.).

‘‘Iedereen mag zijn of haar spulletjes uitstallen. Opgave is niet nodig! Je auto en eventuele aanhanger mogen bij je plek staan. Wat niet verkocht wordt, gaat weer mee terug.’’ De vrijmarkt is alleen bedoeld voor kleedjesverkoop en kofferbakverkoop, dus niet voor commerciële verkoop en kramen.

Informatie over het Corso

De markt vindt plaats van 08:00 tot 13:00 uur op het parkeerterrein van De Burght. Bij De Burght is een gezellig terrasje ingericht voor een kopje koffie, thee of fris. Bij slecht weer wordt de markt verplaatst naar binnen, in de sporthal. Ook de V.V.V.V. zal er staan met een informatiestand. ‘‘Je kunt bij ons terecht met al je vragen over het Corso op zaterdag 24 augustus, om hulp te krijgen bij het inschrijven in ons ledenbestand en om direct losse tickets te kopen. Of om de leukste Corso-hebbedingetjes te scoren.’’

‘‘Wie niets wil verkopen, nodigen we uit om lekker te komen snuffelen op de markt. Misschien lukt het je om voor een mooi prijsje unieke spullen op de kop te tikken. Zo krijgen materialen een tweede leven. Dat is goed voor onze wereld en voor jouw portemonnee. Kortom, tot op 29 juni!’’

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra