Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Voorleesmomentje en programmeren met robotmuizen in bieb

Geplaatst op: 7 juni 2024

De Bibliotheek Vollenhove heeft de komende tijd twee activiteiten speciaal voor kinderen in petto. Op donderdag 13 juni 2024 om 15.00 uur een voorleesmomentje voor peuters en kleuters en op vrijdag 14 juni 2024 om 14.30 uur de workshop Programmeren met onze robotmuis voor kinderen van 4 tot 8 jaar.   

Het voorleesmomentje voor peuters en kleuters vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats. Ouders zijn van harte welkom om met hun kind(eren) aan te schuiven en te zien hoe zij met rode wangetjes genieten van het verhaal. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Leren programmeren

Tijdens de workshop Programmeren met onze robotmuis liggen er voor de kinderen dertig routekaarten met gekleurde pijlen klaar. Met diezelfde pijlen op de rug van de robotmuizen kunnen de kinderen de route in hun koppies programmeren. Eenmaal op pad laten de muizen hun ogen schitteren van plezier. Deelname kost 1,50 euro per kind. Graag vooraf aanmelden via de website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra