Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Feestelijke meester- en juffendag op De Wiedewereld

Geplaatst op: 10 juni 2024

(Ingezonden) Huppelende prinsesjes, schattige Mickeys en Minnies, blije spidermans, stoere Robin Hoods maar ook de zware jongens. Bijna alle Disney figuren waren erbij tijdens het onlangs gehouden feest van de meester- en juffendag op KC De Wiedewereld in Sint Jansklooster.

Bij aankomst werden de meester en juffen vrolijk toegezongen door ouders en hun kinderen. Juf Marjan had ook een body percussion met de kinderen ingestudeerd! Het was meteen een vrolijke boel. U snapt wel dat een polonaise niet uit kon blijven!

De kinderen gingen in groepjes een circuit van activiteiten langs. Ze mochten kastelen bouwen, maskers maken, op het springkussen springen, kleuren, cakejes versieren, een muziekworkshop volgen en bingo spelen. De ochtend werd afgesloten met heerlijke pannenkoeken gebakken door ouders en opa’s en oma’s.

Het middagprogramma stond in het teken van De Wiedewereld’s got talent! En wat was er een talent! Van alles kwam voorbij: theater, dans, playback en heel wat moppen, het was een cadeautje!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra