Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Vacature: buitengenieter bij Active Creations

Geplaatst op: 16 september 2021

(Adv.) Active Creations zoekt een collega met groene vingers. Het bedrijf in Zwartsluis laat weten: ‘Wij zijn lang niet overal goed in, zeggen we altijd over onszelf. En daarom zoeken wij iemand die wél groene vingers heeft. Een strak gazon, een onkruidvrije parkeerplek en een bijgehouden slootwal; ze toveren een glimlach op je gezicht. Net als jouw werk dat ook op die van ons doet. Want jij ziet precies wat er nodig is om onze Merkmakerij in een paar uurtjes per week te laten stralen.’

Moet er binnen wat gebeuren? Ook dan help jij graag mee. Het maakt ons niet uit hoe jong of oud je bent. Als je maar plezier hebt in wat je doet. Word jij hier enthousiast van? Dan komen wij graag met je in contact.

Neem voor meer info contact op met Active Creations.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra