Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
26 april 2024
Agenda
Active

‘Doneren entreegeld maakt financiële positie draaglijker’

Geplaatst op: 23 november 2021

Een eerdere editie van het feest. (Fotorechten: The Euro's)

De organisatoren van het Barskopfeest in Sint Jansklooster geven mensen die een kaartje hebben gekocht de mogelijkheid om het ticketbedrag (10,00 euro) terug te krijgen. Daarnaast is het mogelijk om het entreebedrag niet terug te ontvangen en het tientje om te zetten in een gift.

Het evenement dat twee weken geleden gehouden zou worden werd last-minute afgeblazen door de strengere covid-regelgeving van de Rijksoverheid. De tent was op dat moment al opgebouwd en ingericht.

Voor de stichting is het afblazen van het feest uitgemond in een flinke financiële domper. Ze waarderen het dan ook als mensen hun ticket willen omzetten in een gift: “Mocht je het kunnen missen, wordt dat zeer gewaardeerd. Het zou de lastige financiële positie waarin we verzeild zijn geraakt draaglijker maken.”

Wie zijn of haar geld graag terug wil ontvangen kan reageren op de mail die de stichting naar alle ticketkopers heeft verzonden. Er is ook een crowdfundingsactie in het leven geroepen, daardoor is inmiddels al ruim 2800 euro ingezameld.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra