Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
23 april 2024
Agenda
Active

De Voorpoort zingt kerstliedjes voor ouderen Nieuw Clarenberg

Geplaatst op: 23 december 2022

Door Jacqueline Meijer

December is voor velen een maand van gezelligheid, herinneringen en familiegevoel. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Ook sommige ouderen ervaren deze dagen gevoelens van eenzaamheid. Odbs de Voorpoort wil, uitgerekend in deze tijd, graag wat extra warmte en gezelligheid brengen en heeft daarom vandaag een bezoekje gebracht aan de ouderen in Nieuw Clarenberg.

Daar hebben zij vrolijke kerstliedjes gezongen waar de ouderen aandachtig en enthousiast naar hebben geluisterd. Liedjes als ‘Niets is cooler dan kerstmis’ , ‘Tingelingeling’, ‘Frosty de Seeuwpop’ en  ‘We wish you a Merry Christmas’ kwamen voorbij.

De kinderen hadden daarnaast ook nog leuke kerstkaartjes gemaakt en uitgedeeld. Ook deze werden met veel liefde ontvangen. Na het ontvangst van een warm applaus zijn de kinderen weer naar school gegaan en konden de ouderen weer verder met de volgende bingo ronde waar zij mee bezig waren. Maar de mooiste prijs hadden ze natuurlijk net gehad.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra