Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 februari 2024
Agenda
Active

Ekkelenkamp Zwartsluis vanaf 9 januari tijdelijk in Snoepers

Geplaatst op: 23 december 2022

Na maanden voorbereiding gaat het voor Roy en Anita Ekkelenkamp op maandag 9 januari dan eindelijk gebeuren. Die dag vangt de uitbreiding en verbouwing van hun banketbakkerij aan de Kerkstraat in Zwartsluis aan. Medio februari staat de heropening gepland. Vanaf dat moment zal Ekkelenkamp niet alleen uit een banketbakkerij, maar ook uit een chocolaterie bestaan. In de tussentijd kun je gewoon bij Roy en Anita terecht. Vanaf 9 januari nemen zij aan de overkant tijdelijk hun intrek in het pand van Snoepers.

Ook aan de Stationsstraat kunnen klanten terecht voor hun vertrouwde producten, zoals gebak, taart, koek, cake, chocola, hartigheden en brood. Weliswaar in een iets minder breed assortiment, maar nog altijd ruim genoeg om jou Royaal te laten genieten van een gevarieerd aanbod smaaksensaties.

Vanaf de tweede week van januari is de voortgang van de uitbreiding en verbouwing via de social mediakanalen van Ekkelenkamp te volgen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
VWC
OVG Genemuiden
Bosch Bloemen
Poppen
Van der sluis Agri
Breman Breed
De Burght
Dier All In
Regiobank Boudesteyn
Warmtemeesters breed
Personeel Selectief
Eenkhoorn en Bakker Genemuiden
Kok Verhuur
Leistra 200
Van Wette Timmerwerken
Wapen van Utrecht Cafe Rene
VWC
Bosch Bloemen
Poppen
Poppen
Leistra