Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 mei 2024
Agenda
Active

Kloosters dartteam Mik ‘m d’r in 1 kampioen

Geplaatst op: 23 december 2022

Dartteam Mik ‘m d’r in 1 is woensdag kampioen geworden in de eerste divisie van de Steenwijker dartcompetitie. Hiermee is promotie naar het hoogste niveau, de ere-divisie, een feit.

Na een seizoen waarin slechts 1 nederlaag werd geleden tot de laatste competitieronde. Waren bij “René” nog slechts 3 winstpunten nodig tegen de nummer 2. De gasten uit Steenwijk maakten het nog heel erg spannend maar toen het derde punt werd behaald door de pijl in de dubbel 4 van Arne Hoogenkamp was het kampioenschap een feit.

Captain Berry de Fiete sprak na afloop: “het viel dit seizoen net allemaal onze kant op.” En Bennie Rook beloofde plechtig om terug naar het trainingsbord te gaan. “Ik heb een eigen dartwinkel en daar kan ik elke dag een boel oefenen om klaar te zijn voor volgend seizoen.” Jongste telg van het team Tim Nieborg is vooral dankbaar: “Ze hebben mij aan het begin van dit seizoen geadopteerd en ik ben echt blij dat ik dit heb mogen meemaken.”

Het nieuwe seizoen begint in januari. De thuiswedstrijden worden gespeeld bij “Het Wapen Van Utrecht” op de woensdag avond. Support is altijd welkom. Namens “Mik 1” fijne feestdagen en een sportief en goed nieuw jaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra