Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

21e editie ‘Veno in the Wetlands’ zwaarder dan ooit

Geplaatst op: 13 november 2023

Foto's: Paul Vreugdenhil

Zaterdag was de jaarlijkse editie van de Survivalrun Vollenhove. Het was een zware run. Dat kwam vooral door de weersomstandigheden en alle regen die in de dagen ervoor gevallen was. Daardoor was het parcours koud, nat en modderig. “Een zware, pittige maar mooie run” waren dan ook vaak de woorden die bij de finish benoemd werden. Niet iedereen haalde de finish. Door de regen en de kou stapten redelijk wat deelnemers al voor de finish uit de wedstrijd. Vanaf de middag liet de zon zich gelukkig regelmatig nog even laten zien. Dat maakte het voor de deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers wel iets aangenamer.

Uitslagen:

Binnen de trainingsgroep van de survivalrun Vollenhove hebben leden een podium plaats behaald. Julia van Vulpen werd 1e binnen de KSR en John de Boer 1e binnen de KSR (mannen 50+). Janita de Jonge heeft de 1e plek behaald binnen de BSR (dames 40+). De rest van de uitslagen kunt u vinden op www.survivalrunvollenhove.nl

Kidsrun:

Vrijdag hebben 350 jonge toppers de kidsrun gelopen, een aangepast parcours waar de jeugd zich goed kon uitleven. In de middag was ook hier een flinke regenbui. Hoewel het koud en nat was, hebben de kids erg genoten en kwamen ze erg enthousiast bij de bel om vervolgens een medaille te ontvangen!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra